Slide PARTENER BO/RA MOTO PANDORA MOTO
alarme
moto
Alarme Pandora

Solutie SMART
pentru motocicleta ta

s m a r t
g e a r
COMANDA ONLINE
s h o p
Alarme

Pandora

Sistemul de securitate Pandora ofera solutia de securitate absoluta, completat de o serie de functii avansate. Numeroase caracteristici de siguranta care monitorizeaza starea unei motociclete impiedica furtul acesteia intr-o mare varietate de situatii, chiar si in cazul furtului cheii originale sau incercarii de mutare.
Experimentati parcearea in orice loc, monitorizati chiar si cea mai mica miscare datorita senzorilor de inclinare si soc, si bucurati-va de confortul unui starter cu setari avansate.
Cu Pandora puteti urmari motocicleta cu o singura atingere a degetului, datorita aplicatiei mobile conectate in siguranta la toate sistemele. Uitati de telecomenzi incomode, combinati-le cu confortul si bucurati-va de un nou nivel de securitate si usurinta in utilizare.

T Ü V / R A R
BO/RA MOTO

Montaj Alarme

Montajul sistemelor trebuie facut intr-un service autorizat Pandora si este contracost. Pe teritoriul Romaniei, PANDORA dispune de o retea de service-uri partenere, astfel ca montajul va este asigurat pe plan national. In Cluj-Napoca montajul este asigurat la noi.
Sistemele Pandora indeplinesc conditiile exigente de aprobare pentru utilizare in intreaga Uniune Europeana, iar instalarea lor nu are nici un efect asupra garantiei.

Service Autorizat Pandora

BO/RA MOTO
SERVICE CLUJ-NAPOCA

BO/RA MOTO

BO/RA MOTO este o subdivizie din cadrul MotoSUPORT.ro care a luat nastere datorita pasiunii pentru motociclete si tot ce inseamna intretinere, mentenanta si detailing.

CONTACT

Luni-Vineri: 9:00 - 17:00; Sambata: 10:00 - 14:00
Str. Somesului Nr.5, Cluj-Napoca, Romania
0784 226 424
contact@boramoto.ro