9.729 €*

135 € pe luna cu 3asy Ride

* Recomandare de pret fara caracter obligatoriu. Pretul afisat include TVA 19%. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

BMW F750GS – EDITION 40 YEARS GS

BMW F750GS
"EDITION 40 YEARS GS"

FII PARTE DINTR-O POVESTE LEGENDARĂ.

#MAKELIFEARIDE

Povestea de succes a GS începe în anii ’80: De atunci, modelul a simbolizat curiozitatea și aventura fără limite. Modelul F 750 GS din „Ediția 40 de ani GS” sărbătorește această atitudine de viață: Modelul este un omagiu adus istoriei GS și poartă culorile negru și galben, caracteristice legendarului model R 100 GS. Astăzi, la fel ca atunci, modelul poate fi recunoscut datorită marcantei linii aerodinamice GS.

Caracteristicile tehnice ale modelului F 750 GS – precum modurile de deplasare Pro și DTC – oferă o plăcere a condusului controlată. Nimic nu stă în calea aventurii tale: Scrie-ți propria poveste, fii o parte din comunitate și trăiește #SpiritofGS.

ACCENTELE „EDIȚIEI 40 DE ANI GS“

Design unic pentru aniversare: Inspirat din R 100 GS, poreclit „Bumblebee”, modelul se remarcă printr-un aspect în negru și galben. Elementele de design moderne transformă legendarul aspect într-o atracție pentru toate privirile – și lasă vehiculul să strălucească în splendoarea celor peste 40 de ani de istorie GS. 

40 DE ANI DE TRANSMISIE PENTRU AVENTURĂ

Din Africa până în Asia Centrală: în 40 de ani, modelul GS a călătorit în întreaga lume. O motocicletă care face față cu brio oricărui tip de teren și drum – se deplasează cu putere înainte și sfidează curajos elementele. GS este pionierul modelului Enduro de călătorie.

Timp de 40 de ani, GS a fost un simbol al aventurii, al curiozității pentru necunoscut și al unei comunități care trăiește #SpiritofGS cu fiecare kilometru. Povestea sa de succes începe în 1980 cu modelul R 80 G/S: Devine rapid o motocicletă îndrăgită pentru toate provocările de pe șosea și offroad.