9.450 €*

131 € pe luna cu 3asy Ride

* Recomandare de pret fara caracter obligatoriu. Pretul afisat include TVA 19%. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

BMW F750GS

MODELUL BMW F750GS

BILETUL TĂU SPRE AVENTURĂ

#MAKELIFEARIDE

Evadează puțin din viața de zi cu zi. Lărgește-ți orizontul. Cu BMW F 750 GS. Adventure Bike este stăpâna tuturor drumurilor, indiferent de suprafața drumului tău. Gama standard extinsă cu ABS Pro, controlul dinamic al tracțiunii (DTC) și semnalizatoarele cu leduri, precum și modurile de mers opționale Pro te fac să nu îți mai dorești nimic.

Iar cu noua înălțime de șa „foarte joasă”, ca echipament special, începutul următoarei tale aventuri este mai simplu ca niciodată. Așa că urcă-te pe motocicleta F 750 GS și experimentează #SpiritofGS.

DESIGN PUTERNIC, STIL INDIVIDUAL

Alege-ți varianta de culoare

F 750 GS este disponibilă cu trei vopsele diferite, de la clasic la sportiv. Ce variantă alegi?

MOTOR PUTERNIC

F 750 GS îți provoacă setea de aventură: Motorul cu doi cilindri în linie de 57 kW (77 CP) oferă suficientă putere la roata din spate – cu un consum redus (4,1 l la 100 km conform WMTC).Ești pilot cu permis categoria A2? Atunci, varianta cu putere redusă de 35 kW (48 CP) îți oferă o adevărată senzație GS.

ACCENTE PENTRU DORNICII DE AVENTURI

Modelul F 750 GS este ușor de manevrat și face față cu brio chiar și la terenuri accidentate. Grație programului extins de echipare, modelul poate fi adaptat perfect la statura și dorințele tale.