13.451 €*

186 € pe luna cu 3asy Ride

* Recomandare de pret fara caracter obligatoriu. Pretul afisat include TVA 19%. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

BMW F850GS ADVENTURE – EDITION 40 YEARS GS

MODELUL BMW F850GSA "EDITION 40 YEARS GS"

AVENTURI ÎNTR-UN DESIGN LEGENDAR.

#MAKELIFEARIDE

Din 1980, GS este simbolul motocicletelor unicat, potrivite pentru orice aventură.  Sărbătorim acest lucru anul acesta cu ”Ediția 40 de ani GS ”.  Aspectul unic al legendarei R 100 GS demonstrează ca aceasta este un omagiu adus istoriei GS –  și impresionează cu tehnologia sa modernă în același timp.

O adevărată aventură, F 850 GS cu flyline evidențiată și ergonomie GS echilibrată.  Cu ea, poți cuceri noi terenuri, înfrunta fiecare aventură, deveni parte a unei comunități unice și trăi #SpiritofGS.

CARACTERISTICILE „EDIȚIEI 40 DE ANI GS“

Design unic pentru aniversare: Inspirat din R 100 GS, poreclit „Bumblebee”, modelul se remarcă printr-un look negru-galben. Elementele de design moderne transformă legendarul aspect într-o atracție pentru toate privirile – și lasă vehiculul să strălucească în splendoarea celor peste 40 de ani de istorie GS.

40 DE ANI DE TRANSMISIE PENTRU AVENTURĂ

Din Africa până în Asia Centrală: în 40 de ani, modelul GS a călătorit în întreaga lume. O motocicletă care face față cu brio oricărui tip de teren și drum – se deplasează cu putere înainte și sfidează curajos elementele. GS este pionierul modelului Enduro de călătorie.

Fiecare poveste de succes are un început: Povestea GS începe în 1980, când BMW Motociclete a prezentat R 80 G/S. Este robustă, versatilă și permite o utilizare suverană în orice situație. Cel mai bun partner pentru o adevărată aventură. Încă de la început, GS s-a dovedit a fi o motocicletă perfectă pentru călătorii – cu modelele ”Adventure” a continuat să se dezvolte, devenind tot mai bine echipată pentru tururi lungi în fiecare colț al lumii. De 40 de ani, ea împinge limitele a ceea ce este posibil – lasă-te inspirat de reușitele GS.