13.100 €*

181 € pe luna cu 3asy Ride

* Recomandare de pret fara caracter obligatoriu. Pretul afisat include TVA 19%. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

BMW F850GS ADVENTURE

MODELUL BMW F850GSA

LUMEA DEVINE O AVENTURĂ.

#MAKELIFEARIDE

Este potrivită pentru călătorii lungi și terene cu noi provocări: F 850 GS Adventure se simte ca acasă oriunde ar fi – și acest lucru se vede cu ochiul liber. Grație extensiilor din dotarea standard, care acum include afișaj TFT și aplicația BMW Motorrad Connected, priză de încărcare USB, precum și ABS Pro și DTC, motocicleta Enduro este acum mult mai bine pregătită pentru curse lungi în întreaga lume.

Experimentează #spiritofGS cu un însoțitor, și permite curiozității tale să zburde liberă – indiferent de unde vei călători. 

DESIGN DISTINCTIV, STIL INDIVIDUAL

Aventura ta – stilul tău

Partea exterioară distinctivă și flyline-ul tipic GS definesc F 850 GS Adventure. În plus, fiecare stil convinge prin caracterul său individual – și oglindește o parte din personalitatea ta.

MOTORUL PUTERNIC

Putere pentru fiecare provocare în offroad.
El vrea să iasă în lume: Motorul puternic cu doi cilindri, cu 70 kW (95 PS) îți oferă ție și dorinței tale noi oportunități de a deschide noi orizonturi. Conceptul motorului impresionează prin sunetul puternic, o performanță înaltă cu 70 KW (95 PS) și 8.250 rot./min., precum și – un consum moderat de 4,1 l la 100 km (după WMTC). Cu un cuplu de 92 Nm la 6.250 rot./min. această motocicletă de cursă lungă oferă suficientă putere pentrufiecare provocare – oriunde vrei să o înfrunți.

Un sentiment plăcut – cu fiecare kilometru

Acest GS este pregătit pentru orice teren, pe care doriți să îl traversați. Bara de protecție a motorului și protecția în sine a motorului din serie crește rezistența motocicletei, fără a afecta libertatea din timpul conducerii. Dacă îți planifici să parcurgi distanțe mai mari, îți poți mări cu ușurință spațiul de depozitare, utilizând carcase din aluminiu și un portbagaj.