11.950 €*

165 € pe luna cu 3asy Ride

* Recomandare de pret fara caracter obligatoriu. Pretul afisat include TVA 19%. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

BMW F850GS

MODELUL BMW F850GS

AVENTURA ÎȚI CURGE PRIN VENE.

#MAKELIFEARIDE

Trăiește provocarea. Continuă să mergi mai departe, acolo unde alții fac cale întoarsă. Transformă obstacolele în oportunități.  BMW F 850​​GS este adaptat perfect pentru utilizarea offroad, după cum poți observa roata din față de 21 de țoli.

Ceea ce contează este curiozitatea ta, care te îndeamnă – indiferent cât de departe vrei să mergi. Grație dotării standard extinse și a programului variat de echipamente și accesorii speciale, cu F 850 ​​GS poți descoperi cu ușurință ce este dincolo de orizont .

DESIGN UNIC, STIL INDIVIDUAL

Alege-ți varianta de culoare

Fiecare dintre cele trei vopsele evidențiază caracterul modelului F 850 GS. Tu pe care o alegi?

MOTOR MAI PUTERNIC

Lasă-te purtat de val. Curiozitatea și dorința de aventură sunt doar începutul: Motorul cu doi cilindri în linie, cu 70 kW (95 CP), îți este alături în orice încercare – în special grație cuplului mare. Funcționează economic cu un consum de 4,1 l la 100 km (conform WMTC) și are o performanță impresionantă atât pe șosea, cât și offroad.

Deplasare în stilul tău

Modurile de deplasare influențează accelerația și modul de reacție al modelului tău F 850 ​​GS. Modurile „Rain” și „Road” sunt pregătite pentru un carosabil uscat sau umed, printr-o apăsare a unui buton. Modul „Dynamic” exploatează la maxim motocicleta dacă vrei într-adevăr să accelerezi pe asfalt, în timp ce modul „Enduro” abordează drumurile de țară ale acestei lumi.