11.400 €*

157 € pe luna cu 3asy Ride

* Recomandare de pret fara caracter obligatoriu. Pretul afisat include TVA 19%. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

BMW F900XR

MODELUL BMW F900XR

MAI SUS, MAI RAPID, MAI DEPARTE.

#MAKELIFEARIDE

XR înseamnă combinația fără compromis între sportivitate și performanță pe distanțe lungi: Adrenalină cât curpinde, viraj după viraj. Pe noul F 900 XR poți să vânezi virajele fărăs ă te oprești – kilometru după kilometru. Chiar și designul său deosebit promite performanță pură. În timp ce poziția în șa relaxată, cu bustul drept, și protecția la vânt și intemperii îți spun: Doar o singură personaă hotărăște când se termină tura asta – tu.

Grație echipării complete, ești la fel de bine echipat pentru sport și ture lungi ca și pentru oraș. F 900 XR este motocicleta care se potrivește cu tine și cu atitudinea ta sportivă.

#NeverStopChallenging

DESIGNUL LUI F 900 XR

Culori expresive.

Cele trei variante de culoare accentuează silueta precis formată și suprafețele definite ale lui F 900 XR. Toate variantele au un singur lucru în comun: forța pură de propulsie.

MOTOR CU DOI CILINDRI ÎN LINIE

XR de la început: varianta A2 a lui F 900 XR.
Ești aproape, dar nu chiar acolo?

Acesta nu e un motiv să renunți la manevrabilitatea intuitivă și la confortul pe distanțe lungi: varianta de 95 CP a lui F 900 XR poate fi limitată astfel încât poți să o conduci cu permisul A2. 

Pulsul tău în stare de repaus: 92 Nm.

Trasa ideală în fața ochilor tău și privirea departe în față, abordezi fiecare viraj cu calm și siguranță. Unul după altul, din nou și din nou. Tipic #NeverStopChallenging. Ei bine, această poftă de a devora fiecare linie dreaptă, această motivație de a merge mereu mai departe își găsesc partenerii potriviți: Vigurosul motor cu doi cilindri în linie al lui F 900 XR livrează cel puțin 87 Nm între 4.500 și 8.500 rpm. Sistemul opțional Dynamic ESA livrează confort optim al suspensiei și ținută de drum foarte stabilă. Cei care continuă în felul acesta îi lasă pe ceilalți în urmă.