6.050 €*

84 € pe luna cu 3asy Ride

* Recomandare de pret fara caracter obligatoriu. Pretul afisat include TVA 19%. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

BMW G310GS

MODELUL BMW G 310 GS

SETE DE AVENTURĂ ÎN FIECARE ZI.

#MAKELIFEARIDE

Să fii spontan. Să spargi rutina. Cu modelul BMW G 310 GS viața ta de zi cu zi devine o aventură. Datorită motorului optimizat cu ride by wire și ambreiajului anti-hopping, face față cu brio junglei urbane și se strecoară prin împrejurimi chiar mai ușor.

Pentru că aventurile nu trebuie să fie importante pentru a fi de neuitat. Esențial este să le trăiești în fiecare zi.

DESIGN REMARCABIL, STIL INDIVIDUAL

Alege-ți varianta de culoare

Toate cele trei variante de culoare de la modelul G 310 GS au acum o zonă a motorului întunecată în gri Titan metalizat. Care combinație îți place cel mai mult?

TRANSMISIE PUTERNICĂ

Simte dinamica. Puternicul motor monocilindru este disponibil acum cu E-Gas: Ride by Wire. Această schimbare face ca accelerația să fie semnificativ mai bună și, datorită ralantiului automat, motorul funcționează absolut stabil atunci când porniți. Pe ambreiajul autoasistat anti-hopping vă bazați întotdeauna la demaraj și la schimbarea vitezelor. Și datorită arderii eficiente, motorul funcționează economic și respectă și noile standarde Euro 5. 

REPERE PENTRU JUNGLA URBANĂ

Modelul G 310 GS este tovarășul perfect cu care să descoperi orașul dincolo de granițele sale și departe de drumurile asfaltate. Căci, datorită ergonomiei GS confortabile și a echipării de înaltă calitate, modelul te duce relaxat în viața de zi cu zi, în orice destinație.