17.450 €*

241 € pe luna cu 3asy Ride

* Recomandare de pret fara caracter obligatoriu. Pretul afisat include TVA 19%. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

BMW R1250GS ADVENTURE

MODELUL BMW R1250GSA

NICIO DESTINAȚIE NU ESTE PREA DEPARTE.

#MAKELIFEARIDE

Este vorba despre descoperirea lumii. Întotdeauna ceva nou. Motocicleta R 1250 GS Adventure este regina călătoriilor enduro. Traseele dificile, condițiile adverse și destinațiile cele mai îndepărtate sunt specialitatea ei. Din acest motiv am optimizat și mai mult standardul înalt de aptitudini pentru călătorii și confort. De la sistemele de asistență în deplasare la tehnologia luminilor și modurile de deplasare extinse până la o priză USB, R 1250 GS Adventure vă oferă totul pentru a explora locuri necunoscute. Și datorită motorului boxer puternic cu BMW ShiftCam atingi suveran orice obiectiv.

Deoarece noi știm: Ideile tale de a cutreiera lumea sunt nesfârșite. Întocmai tipic #SpiritOfGS.

LA FEL DE UNICĂ PRECUM DESTINAȚIILE TALE

Inspirație la fiecare privire

Formula: puternică, robustă. Și în plus vine impresia că se poate cuceri orice teren – această imagine o transmite fiecare R 1250 GS Adventure. Acum nu ține decât de tine cât de departe vrei să călătorești.

ATRACȚIILE PRINCIPALE PENTRU DESCOPERIRI

Motocicleta R 1250 GS Adventure este acasă în lume. Pentru ea nu este prea departe nicio destinație, nu îi este străină nicio suprafață de drum. De pe drumurile amenajate pe teren și înapoi. Cine nu știe ce îl așteaptă pe drum, se poate baza pe motocicleta lui până în cel mai mic detaliu. Cu modelul R 1250 GS Adventure te bucuri și mai intens de traseele lungi. Confortabilă și sigură. Întotdeauna pregătită pentru câțiva kilometri extra – și kilometrii cu certitudinea extra.

Funcționare lină care inspiră

Suverană, fiabilă, performantă. Exact așa cum trebuie să fie însoțitoarea în lumi cunoscute și necunoscute. Datorită sistemului de control variabil al arborilor cu came BMW ShiftCam, motorul boxer al R 1250 GS Adventure transformă drumurile lungi într-o plăcere pură. Pentru tine, acest lucru înseamnă: funcționare mai lină în domeniul de turație joasă și un cuplu motor ridicat în fiecare domeniu de turație. De aici rezultă o rulare echilibrată, care face simultan conducerea unui R  1250 GS Adventure suverană și dinamică.