19.199 €*

264 € pe luna cu 3asy Ride

* Recomandare de pret fara caracter obligatoriu. Pretul afisat include TVA 19%. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

BMW R1250GS ADVENTURE – EDITION 40 YEARS GS

MODELUL BMW R1250GSA "EDITION 40 YEARS GS"

DESIGNUL LEGENDAR PE DRUMURILE ACESTEI LUMI

#MAKELIFEARIDE

Mereu și mereu pionieră: GS este prezent de patru decenii pentru dorul de depărtare și aventuri fără limite. Modelul R 1250 GS Adventure în „Edition 40 Years GS” sărbătorește acest #SpiritOfGS: Ea este un omagiu la istoria GS. În combinația de culori negru-galben ea amintește de emblematicul R 100 GS și convinge cu tehnica și dotările cele mai moderne.

Cu R 1250 GS cu motorul puternic boxer BMW ShiftCam și noile caracteristici depășești limite, atingi neobosit cele mai îndepărtate destinații și aparții unei comunități unice.

ACCENTELE VERSIUNII „EDITION 40 YEARS GS”

Design unic pentru aniversare: Inspirat din R 100 GS, poreclit „Bumblebee”, modelul se remarcă printr-un look negru-galben. Elementele de design moderne transformă legendarul aspect într-o atracție pentru toate privirile – și lasă vehiculul să strălucească în splendoarea celor peste 40 de ani de istorie GS.

40 DE ANI DE TRANSMISIE PENTRU AVENTURĂ

Din Africa până în Asia Centrală: în 40 de ani, modelul GS a călătorit în întreaga lume. O motocicletă care face față cu brio oricărui tip de teren și drum – se deplasează cu putere înainte și sfidează curajos elementele. GS este pionierul modelului Enduro de călătorie.

Niciun drum impracticabil, nicio destinație prea îndepărtată: GS reprezintă o lume plină de provocări și foame de noi aventuri – ea este concepută pentru descoperitorii autentici. De la început este motocicleta de călătorie perfectă. Cu seria „Adventure” BMW continuă inovația tot înainte, echipează GS și mai bine pentru călătorii lungi în jurul globului. Este robustă, versatilă și permite o manevrare superioară. De 40 ani ea este partenera potrivită pentru provocările adevărate.