16.149 €*

223 € pe luna cu 3asy Ride

* Recomandare de pret fara caracter obligatoriu. Pretul afisat include TVA 19%. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

BMW R1250GS

MODELUL BMW R1250GS

SETEA DE AVENTURĂ FĂRĂ LIMITE.

#MAKELIFEARIDE

Curiozitate neliniștită, curaj, întotdeauna ceva nou de descoperit: Pentru acestea există R 1250 GS. Este de multe decenii o imagine-simbol și entuziasmează continuu cu noi caracteristici. Noul design al luminilor cu leduri îi furnizează o apariție strălucitoare și ție o vedere optimă precum și vizibilitatea cea mai bună față de ceilalți participanți la trafic: Pentru aceasta se îngrijește farul cu leduri cu iluminare adaptivă în viraje și Cruising Light. Dotarea suplimentară precum sistemul de încălzire a șeii îți conferă un plus de confort și datorită celor șapte moduri de deplasare stăpânești suveran orice situație de deplasare.

Cu această GS aspirația ta la descoperiri nu cunoaște granițe. Trăiești #SpiritOfGS.

DESIGN PENTRU AVENTURA TA

Experiența – cu totul GS, stilul – cu totul ești Tu

Designul modelului R 1250 GS cu fața lui remarcabilă și linia aerodinamică GS tipică este inconfundabil. Astfel fiecare variantă de culoare îi dă un caracter propriu – care vi se potrivește cel mai bine? 

TRANSMISIE PUTERNICĂ, FUNCȚIONARE LINIȘTITĂ

Să faci R 1250 GS cu numeroase stiluri și caracteristici pregătit pentru aventurile tale: Echipările speciale, cum sunt pachetele Confort și Touring cu mănuși și suport de portbagaj, asigură confortul extra în călătoriile lungi. Același, indiferent dacă ești în călătorie pe teren sau asfalt: Aici găsești cele neapărat necesare (must-have) pentru tine și GS-ul tău.

Performanță, eficiență, control

Motorul boxer al modelului R 1250 GS fascinează din prima privire. Îi remarcați caracterul în toate domeniile de turație, deoarece oferă performanță impresionantă în același timp cu o funcționare și mai liniștită la turațiile mici. Sistemul de control variabil al arborelui cu came BMW ShiftCam asigură o crește în plină forță a momentului de rotație și astfel oferă un control și mai bun în fiecare situație. Aceasta înseamnă: Capacitate cilindrică mai mare și putere mai mare, cu randament mai înalt și astfel putere, întotdeauna atunci când aveți nevoie de ea. Forța mare de antrenare la schimbări mai puțin frecvente ale vitezelor oferă suveranitate. În acest fel transmiteți energia boxerului și mai direct.