16.700 €*

232 € pe luna cu 3asy Ride

* Recomandare de pret fara caracter obligatoriu. Pretul afisat include TVA 19%. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

BMW S1000XR

MODELUL BMW S1000XR

PROVOCAREA VIRAJELOR ȘI KILOMETRILOR.

#MAKELIFEARIDE

Nu face nicio concesie, cere totul. De la tine, dar și de la motocicleta ta. Mereu luptând pe trasa ideală: fiecare viraj câteva grade mai mult, câțiva milimetri mai strâns. Kilometru după kilometru. Cu noul S 1000 XR, ai o motocicletă care nu face nici ea vreun compromis. Combină sportivitatea și confortul la drum lung într-o formă perfectă. Agresivitatea sa sportivă vine de la RR. Ergonomia sa deosebită, cu poziția dreaptă și relaxată în șa, îți permite să lupți pentru fiecare viraj și fiecare linie dreaptă toată ziua. O pistă care se termină doar atunci când vrei tu.

Așa ar trebui să fie. Așa îl vedem noi pe XR. Dar tu?
#NeverStopChallenging.

DESIGNUL LUI S 1000 XR

Culori cu expresie.

Cu variantele de culoare ale lui S 1000 XR, deja lansezi un semnal vizual clar. Definite și precise, culorile accentuează caracterul sportiv și ascuțit al motocicletei până la ultimul detaliu.

MOTOR CU PATRU CILINDRI ÎN LINIE

Motorul lui S 1000 XR este bazat pe propulsorul de înaltă performanță al noului RR și a fost optimizat pentru XR pentru performanță fără compromis pe distanțe lungi: printre altele, profilurile speciale ale camelor și galeriile livrează cuplu impresionant la regimuri medii și cea mai largă plajă de turație utilă din clasa sa. Cutia cu rapoarte mai lungi în treptele înalte asigură rulare lină – pe care o poți simți și auzi.

Mai dinamic grație greutății reduse.

Dinamismul este și o problemă legată de masă. Chiar și complet echipat, S 1000 XR cântărește cu 10 kg mai puțin decât predecesorul său. În cea mai ușoară configurație, această motocicletă este gata de drum la doar 223 kg. Nu vei simți lipsa niciunui gram, dar îl vei simți pe fiecare – la fiecare metru. În forma unei accelerații mai bune, agilități îmbunătățite, distanțe de frânare mai scurte și manevrabilități mai ușoare.