16.529 €*

231 € PE LUNA CU 3ASY RIDE

* Recomandare de pret fara caracter obligatoriu. Pretul afisat include TVA 19%. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

BMW R NINET URBAN G/S – Edition 40 Years GS

MODELUL BMW R NINET URBAN G/s - Edition 40 Years GS

DESIGN LEGENDAR.

#MAKELIFEARIDE

Designul cu negru și galben al „Edition 40 Years GS” aduce un omagiu primului enduro de călătorie legendar de la BMW Motorrad. În primul rând modelului R 100 GS. Accentele distinctive amintesc în mod clar de vehiculul care la acea vreme a fost poreclit rapid „Bumblebee”. La modelul R nineT Urban G/S „Edition 40 Years GS” de astăzi, capacele de chiulasă Option 719 frezate și protecția pentru mâini galbene dovedesc atenție la detalii.

Pneurile pentru teren și instalația de eșapament Scrambler ridicată completează aspectul. Iar vizual, amintesc de cei 40 de ani de istorie plină de viață a modelelor GS.

#SPIRITOFGS

SpiritOfGS reunește motocicliști de peste 40 de ani – grație comunității sale este răspândit în întreaga lume. Trebuie doar să porniți la drum, să trăiți noi aventuri și să descoperiți necunoscutul – împreună scriem mereu povești noi. Lasă comunitatea GS să te inspire pentru experiențe noi. Trăiește #SpiritofGS.