28.900 €*

* Recomandare de pret fara caracter obligatoriu. Pretul afisat include TVA 19%. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

BMW R18 TRANSCONTINENTAL

MODELUL BMW R18 TRANSCONTINETAL

THE ROAD’S BEST DRESSED ICON

#MAKELIFEARIDE

Cu R 18 Transcontinental călătorești în mod exclusivist și luxos. În calitate de membru al familiei R 18, acesta reprezintă tradiția BMW Motorrad și este încă în mișcare aici și acum: Fața sa inconfundabilă cu parbrizul înalt și Big Boxer-ul puternic promit o plăcere confortabilă și maximă la parcurgerea kilometrilor. Compensarea automată a încărcării ajustează șasiul cu precizie la încărcarea de pe motocicletă.

Și grație pregătirii pentru personalizare, cu motocicleta ta R 18 Transcontinental poți defini cu precizie ce vei descoperi în fiecare din călătoriile tale: Pe tine însuți. Doar un #Soulfuel clasic.

DESIGNUL MODELULUI R 18 TRANSCONTINENTAL

Călătoriile sunt un prilej de formare – a caracterului, de exemplu

Cu motocicleta R 18 Transcontinental ai senzația că kilometrii trec pur și simplu pe lângă ea. Aripa mare și partea frontală distinctivă, cu cele două faruri suplimentare, marchează începutul eleganței. Rezervorul de 24 de litri, deflectoarele de vânt, pragurile și topcase-ul cu spătar pentru pasager completează aspectul definit clar.