13.601 €*

188 € pe luna cu 3asy Ride

* Recomandare de pret fara caracter obligatoriu. Pretul afisat include TVA 19%. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

BMW R1250R

MODELUL BMW R1250R

MAI VERSATIL ȘI MAI EXPRESIV CA NICIODATĂ.

#MAKELIFEARIDE

Noul R 1250 R are acum un aspect mai dinamic. Asta în principal datorită motorului Boxer complet nou – cu un cuplu maxim de 143 Nm, motorul revizuit livrează mai multă putere decât oricând. Aici, sistemul de distribuție variabilă BMW ShiftCam este o tehnologie inovatoare care îți oferă performanțe optime în fiecare plajă de turație a motorului.

În timpul unei plimbări relaxate sau unei ture sportive, experimentează senzațiile tari și forța tipică a motorului Boxer în orice moment.

DESIGNUL LUI R 1250 R

Roadsterul tău, stilul tău

Noile elemente – spoilerul de sub motor și grilele pentru radiator – aduc un look proaspăt. Culoarea de bază a lui R 1250 R este la fel de atemporală precum însuși roadsterul: Negru Storm metalizat accentuează aspectul pur al motocicletei. Pentru tipul dinamic este disponibil Style Sport. Dacă vrei să radiezi de o eleganță pură, alege Style Exclusive. Orice stil alegi, te vei bucura de roadsterul tău și vei savura fiecare tură în stilul tău propriu.