33.000 €*

458 € pe luna cu 3asy Ride

* Recomandare de pret fara caracter obligatoriu. Pretul afisat include TVA 19%. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

BMW M1000RR

MODELUL BMW M1000RR

RACING LIKE NO OTHER

#MAKELIFEARIDE

Dorința de performanță te motivează. Pasiunea care te caracterizează te domină și te provoacă. Vânătoarea de mai mult definește fiecare milisecundă: adevăratul sport cu motor. Performanța la superlativ, materiale de înaltă tehnologie, manopera de cea mai înaltă calitate și exclusivitate până la ultimul detaliu: M RR este primul model M de la BMW Motorrad. Materialul genetic provine direct din cursele profesionale. La fel ca M RR și M RR cu pachetul M Competition, acest model oferă o tehnică pură de curse pentru cele mai exigente cerințe de performanță din sportul cu motor și pentru perfecționiștii conduși pe șosea de adrenalină. 

Pentru că #NeverStopChallenging este mai mult decât o promisiune. Este o obligație.

REZISTENȚA? IREZISTIBILĂ

REPERE CORELATE

„ Paradox: Te uiți la timp, dar te bucuri de fiecare milisecundă. ”

Tom Sykes
Pilot BMW Motorrad WorldSBK

BORN ON THE RACETRACK

306

km/h viteză maximă

156

kW (212 CP) la 14 500 rot/min

Motorul în patru timpi, cu patru cilindri în linie, răcit cu apă/ulei.

315

km/h viteză maximă (min.) la raportul de transmisie pentru pista de curse

3.1

secunde accelerație de la 0 la 100 km/h

Din dorința pură de a câștiga

Motorul modelului M RR a fost dezvoltat în sportul de curse și perfecționat pentru șosea. De asemenea, am mărit puterea motorului RR cu patru cilindri în linie: Pentru un cuplu motor mai mare în domeniul de turații mediu. Și am mărit turația maximă cu 500 rot/min, la 15 100 rot/min. Bielele din titan sunt mai ușoare, tacheții sunt cu 1,5 mm mai înguști, pâlnia cutiei filtrului de aer a fost scurtată pentru schimbări mai bune în sarcină: Lucrări de precizie pentru milisecunde. De asemenea, există pistoane forjate cu 2 segmenți cu nervuri transversale și chiulase cu o nouă geometrie a orificiilor și capace de lagăre întărite. Rezultatul per total: Mai multă dinamică și inerție redusă. Pentru un raport de transmisie mai mic la pinionul de lanț s-a adăugat un dinte, iar lanțul în sine și ampatamentul au fost și ele extinse. Antihopingul funcționează fără servomecanism – pentru un start în cursă perfect.

GATA PENTRU ORICE - ÎN AFARĂ DE COMPROMIS

Mai multă presiune: aripile M.

Forța de apăsare este cea care decide între victorie și înfrângere. Aripile M din fibră de carbon generează o forță de apăsare de 16,3 kg. În combinație cu parbrizul înalt, poți transmite la sol mai multă putere ca propulsie pură. Înainte de viraj, în viraj și când se accelerează la ieșirea din viraj. Roata frontală trage spre înainte și furca menține contactul cu solul, iar DTC-ul trebuie să intervină mai puțin. Și nu mai termini wheelie-ul când treci linia de finish.

Intuitiv, clar, onest, direct – așa ar trebui să fie feedbackul


Numai ce simți îți va fi de ajutor. Șasiul și geometria modelului M RR sunt adaptate pentru pista de curse. Pentru mai multă performanță pe pistă și la boxe. Comportamentul la deplasare, compensarea la frânare și la pornire oferă mai mult control la roata din față și cea din spate. Chiar și pe drum de țară. Ampatamentul mai lung permite modelului M RR să se așeze mai bine. Punctul de pivotare al basculei ușor de reglat a fost redimensionat și mărit. Noul ax din spate permite schimbarea rapidă a roților din spate – aceasta și grație etrierului de frână adaptat. Aici linia boxelor se întâlnește cu dorința ta de perfecțiune.

AȘA ARATĂ CÂȘTIGĂTORII

Două variante, un singur obiectiv: Performanță pură

Fiecare model M RR înseamnă dedicație absolută și dorință de performanță. În versiunea sa de bază, modelul este conceput pentru curse – s-a lucrat la grame și milisecunde. Cu pachetul M Competition, modelul impresionează cu piesele frezate M și piesele din fibră de carbon M și subliniază aspectul sportiv.