27.100 €*

376 € pe luna cu 3asy Ride

* Recomandare de pret fara caracter obligatoriu. Pretul afisat include TVA 19%. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

BMW K1600GTL

MODELUL BMW K1600GTL

ÎMPREUNĂ LA DRUM

#MAKELIFEARIDE

Se spune că cel care călătorește cu stil nu călătorește niciodată singur. Cu atât mai adevărat în cazul în care nu călătorești singur. Nimic mai adevărat în cazul modelului BMW K 1600 GTL. Acesta oferă un Performance Touring, care nu lasă nicio dorință nesatisfăcută. Motocicleta dvs. cu șase cilindri este acum și mai dinamică și mai elegantă: Datorită geometriei confortabile a vehiculului, poți acum savura din plin fiecare kilometru parcurs. Cockpitul a fost la rândul său reproiectat.

Acesta este acum orientat complet pe interacțiunea cu tine, pentru a te bucura de călătorie și mai conștient și mai intens. Călătoria împreună începe pentru noi chiar de aici, complet în spiritul #RideAndShare.

FII TU ÎNSUȚI – ȘI ARATĂ ASTA

Culorile sunt doar lumină – dar ce lumină

Cele trei variante de culoare ale modelului K 1600 GTL îi accentuează prestigiul. Deoarece călătoriile la cel mai înalt nivel nu trebuie să reflecte numai confort și performanță.