6.950 €*

98 € pe luna cu 3asy Ride

* Recomandare de pret fara caracter obligatoriu. Pretul afisat include TVA 19%. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

BMW C400X

MODELUL BMW C 400 X

DESCOPERĂ ORAȘUL CURBĂ DUPĂ CURBĂ.

#MAKELIFEARIDE

Să fii spontan. Redescoperă orașul. Ești pe drum și totuși conectat. BMW C 400 X cu noul Ride by Wire. Mai mult decât un mijloc de transport. Cu coloana ta sonoră, treci ca un rege prin traficul orașului.

BMW Motorrad Connectivity opțional face acest lucru posibil. Orașul tău, locul tău de joacă. Și ești #PluggedToLife.

DESIGN AGIL

Alege-ți varianta de culoare

Prin urmare, C 400 X este un model sportiv. Acest lucru se reflectă și în diferitele variante de culoare. Ieși în evidență sau treci neobservat? Care variantă de culoare o alegi?

Manevrabil și plin de clasă

Cu acest design este clar: Modelul C 400 X este agil. Străzile înguste, trafic intens? Forma în V schițată de piesele de carenaj inspiră dinamism și mobilitate cu fiecare linie. Fac scuterul să pară ușor și manevrabil. Genele robuste GS nu pot fi trecute cu vederea: proporții verticale, aripi față schițate, faruri mari asimetrice cu lumini față complet cu leduri și în plus lumini de zi cu leduri, orizontale, în formă de Y.

Făcut pentru oraș

Manevre spontane. Agil la intersecții. Navighezi dinamic. Motorul monocilindru cu ardere internă al modelului C 400 X este creat pentru oraș. Cu noul E-Gas – Ride by Wire – reacționează întotdeauna perfect. Chiar și la viteze mici, acesta reacționează direct și lin la accelerație. La semafor se face verde și călătoria începe. Plăcere de condus simplificată, cu un consum redus – motorul îndeplinește noile standarde Euro 5.