BORA MOTORCYCLE CARE & MUCH MORE

DESPRE NOI

Cine suntem

Pentru a intelege cine suntem, mai intai trebuie sa va spunem de unde si cum a inceput toata aceasta aventura care a dat nastere unui loc special pentru motociclistii din toata tara.

Unii dintre voi au auzit sau poate ne sunt clienti pe platforma de tip marketplace MOTOSUPORT.ro care initial a fost un simplu blog pentru pasionatii de motoare. Incet dar sigur acel blog a ajuns sa fie un marketplace care pe langa numeroasele produse de la diferiti parteneri vanzatori, a inceput sa ofere din ce in ce mai mult.

Pe langa partea de vanzare, am inceput sa le oferim partenerilor nostri din ce in ce mai multe posibilitati de promovare, care includ si acum cateva servicii unice pe piata moto din Romania.

Povestea este lunga insa datorita faptului ca suntem o echipa de ambitiosi si datorita faptului ca pe piata moto din Romania nu mai exista ceva similar, am decis sa ne extindem partea de servicii si am creat primul service moto din tara care ofera si servicii profesionale de detailing.

Dar binenteles ca nu ne-am putut opri aici, asa ca gama noastra de servicii a crescut enorm. Fara sa exageram, putem spune ca acoperim absolut toate aspectele ce tine de domeniul moto.

De mai bine de 10 ani ACUMULAM EXPERIENTA, INOVAM si PROGRESAM pentru a va oferi cele mai ingenioase si profesionale servicii!

O echipa de
profesionisti si
pasionati

Suntem toti oameni pasionati de motociclete. Daca ajungi la noi asta inseamna ca-ti pasa de motocicleta ta si de tine.

La fel si noua! Echipa noastra de tehnicieni, vanzatori si consilieri se vor asigura ca veti primi toate informatiile si tot ajutorul de care aveti nevoie.

SERVICE MOTO,
PROFESSIONAL DETAILING
& SHOP

CALITATE

DE CE SA NE ALEGI PE NOI

Noi, cei de la BORA MOTO, stim ca motocicleta ta este mai mult decat un instrument care te duce de la punctul A la punctul B. Este libertatea ta. Indiferent ca vorbim de activitati zilnice esentiale, cum ar fi mersul la si de la serviciu sau iesirile cu gasca de motociclisti, depinzi de ea, asa ca este foarte important ca motocicleta sa primeasca reparatii si servicii de calitate. Cand iti aduci motocicleta la noi, ne asiguram ca vei pleca fara probleme, astfel incat sa te poti bucura de LIBERTATE.

ECHIPA DE PROFESIONISTI

Profesionalismul, seriozitatea si abordarea corecta a clientului sunt cele 3 lucruri esentiale dupa care ne ghidam.

SERVICE MULTIMARCA

Serviciile noastre se adreseaza tuturor brand-urilor moto, indiferent de model sau an de fabricatie.

PRET CORECT

Avand partenriate directe, preturile practicate pentru produse, sunt cele impuse de producatori.

SUNETM DIFERITI

Motivatia si dorinta de a crea ceva nou si cat se poate de unicat, plus anii de experienta in acest domeniu au dat nastere unui loc special unde pe langa partea de magazin si service ai parte si de servicii profesionale de detailing.

Facem totul foarte diferit dar tot ceea ce facem are ca scop sa satisfaca in cel mai bun mod posibil cerintele si necesitatile clientului.

un loc dedicat tie si motocicletei tale. indiferent ca ai nevoie sa fii remorcat, ai nevoie de informatii legate de zona unde te afli sau pur si simplu ai nevoie de un magazin si service in cluj-napoca la noi le ai pe toate.