#impreunapentruucraina

Impreuna pentru Ucraina

Liciteaza
sau doneaza

#StandWithUkraine

Impreuna
pentru umanitate

Cu totii stim ce se intampla in Ucraina si pentru ca ne dorim sa ajutam am creat campania “Liciteaza sau doneaza”. Suma maxima licitata si sumele donate vor ajunge direct in contul asociatiei “Serviciul de Ajutor Maltez in Romania (SAMR)”.

Donatiile voastre vor sustine efortul celor peste 200 de voluntari implicati in ajutorarea refugiatilor din Ucraina!  Mai multe detalii gasiti pe pagina www.maltez.ro

“Tuitio fidei et obsequium pauperum”

“Păstrarea credinţei şi ajutorarea nevoiaşilor”
Deviza Ordinului Suveran de Malta

LICITEAZA

DONEAZA

0784 22 64 24

Daca aveti nelamuriri in ceea ce priveste metoda de licitatie sau donatii, va rugam sa ne contactati telefonic.

  • Imagine
  • Product Summary
  • Pretul curent
  • Oferte introduse
  • Se incheie
  • Bids Now

Campania creata in colaborare cu VANITY KUSTOM si BRODMADE 

 

DESPRE
LICITATIE

“Din pacate nu putem ignora realitatea la nesfarsit, la un moment dat trebuie sa o acceptam si cateodata ea este cumplita. Stim ca este greu pentru noi din multe puncte de vedere, nesiguranta ne înconjoara, dar vedem zi de zi ca exista oameni pentru care este mult-mult mai greu si pe care ii putem ajuta.

In acest scop noi de la Vanity Kustom, BORA MOTO si Brodmade ne-am unit fortele ca sa creem aceasta sa moto cu totul speciala pe care o scoatem la licitatie, suma incasata fiind donata direct si in intregime catre Serviciului de Ajutor Maltez din România pentru a sustine efortul umanitar oferit refugiatilor veniti din Ucraina.

Chiar daca este vorba de o sa complet functionala de pe un Ducati Diavel retapitata cu cele mai performante materiale posibile, consideram ca rolul ei este deja mai mult decat de a ne face calatoria mai confortabila. Este un simbol – un simbol care sa ne reaminteasca de valorile noastre, care sa ne trezeasca dorinta de a-i ajuta pe altii, un simbol care sa ne redea increderea in umanitate.

In speranta ca va putem inspira asa cum am fost si noi inspirati la randul nostru – chiar daca nu doriti sa achizitionati saua din licitatie – va indemnam sa faceti o donatie, in functie de posibilitatile financiare” 

Török Gergely – VANITY KUSTOM

Partener
BORA MOTO

[wpcf_listing]

DONEAZA
PENTRU UCRAINA

DONEAZA PENTRU UCRAINA este o campanie prin care ne dorim sa ajutam si sa fim aproape de vecinii nostri.

Foarte multi sunt implicati sa ajute insa nu este destul! Pentru ca stim ca nu putem fi toti in prima linie, in taberele de refugiati sau direct in vamele asaltate donatiile voastre merg direct catre “Serviciului de Ajutor Maltez din România”. Am ales aceasta organizatie deoarece am vazut ca incepand cu data de 24 februarie sunt implicati 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, sunt implicati si fac eforturi enorme pentru a oferi sprijin si prim ajutor refugiatilor in cele trei puncte de trecere a frontierei cu Ucraina.

Mai multe detalii despre ce si cum fac puteti gasi pe pagina lor de internet www.maltez.ro precum si pe pagina de facebook www.facebook.com/maltezro 

INFORMATII

– Toti cei care doneaza de la 300 de lei in sus vor primi GRATUIT un voucher pentru pachetul de servicii DETAILING PRO powered  by MOTUL.
– La sfarsitul fiecarei perioade de donatii vom efectua o extragere in urma carei 3 dintre voi vor primi si ei voucherul DETAILING PRO.
– Se poate dona orice suma

Prima runda de donatii se va inchide pe data de 31.03.2022 iar pe data de 01.04.2022 vom publica lista primilor castigatori.

LICITEAZA SI DONEAZA este o campanie umanitara creata de comunitatea #ImpreunaPutemAjuta si are ca scop strangerea de donatii.