Powered by tbi bank

PLATA IN RATE

serviciile noastre
se pot plati in rate!

Pentru ca ne dorim sa fim alaturi de voi, impreuna cu TBI BANK va punem la dispozitie diferite sisteme de palti in rate, pentru oricare din serviciile noastre. DA asa este! De acum poti plati in rate inclusiv revizia motocicletei tale.

De asemenea plata in rate este disponibila si pentru achizitia de echipamente, piese, accesorii si chiar si unitati noi sau la mana a doua.

Mai jos veti gasi informatii legate de variantele pe care vi le punem la dispozitie.

0784 22 64 24

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne sunati sau sa faceti o programare online.

4 rate egale,
0% dobanda

Iti repari motocicleta acum, platesti mai tarziu

Visul tau se poate indeplini rapid si gratis

Fie ca iti doresti sa-i faci o revizie de menetenanta motocicletei tale sau ai nevoie de diferite reparatii si piese, cu 4 rate egale, 0% dobanda totul devine realitate cat ai clipi. Platesti prima rata pe loc si celelalte 3 rate lunare egale in urmatoarele 3 luni.

DOBANDA

0%

rate egale

4

beneficii

Exemplu reprezentativ:

Pentru un credit de bunuri fara asigurare acordat pentru achizitia de bunuri/servicii in valoare de 1000 lei, pe o perioada de 4 luni, taxa de analiza a dosarului (finantat de creditor) este de 40 lei, rata dobanzii este de 0%, fixa pe toata durata contractului, rata lunara este de 260 lei, valoarea totala platibila fiind de 1040 lei si DAE 20,80%.

4 luni
gratie

achizitionezi produse si/sau servicii
pana in 30.000 ron in 4 luni
fara dobanda

Ai nevoie de o suma mai mare care sa includa si costul pieselor?

Impreuna cu TBI BANK iti oferim varianta 4 LUNI GRATIE. Asta inseamna ca daca nu achiti suma creditata in cele 4 luni, din luna a5a se percepe dobanda lunara la soldul ramas de plata ( 3.25% / lunar din sodul ramas de plata ).

DOBANDA

0%

rate egale

4

beneficii

DOBANDA
1% PE LUNA

POTI ACHIZITIONA ORICE PRODUS SI/SAU SERVICIU PANA IN 80.000 RON

Vrei sa-ti achizitionezi o motocicleta si ai nevoie de un credit?

TBI BANK iti pune la dispozitie un credit prin care poti achizitiona orice produs pana in 80.000 ron cu o dobanda de doar 1% le luna, in functie de profilul de creditare.

 

Pentru mai multe detalii te asteptam la sediul nostru.

beneficii

CREDITUL
TAU PERSONAL

Spune “DA” tuturor planurilor tale. Uita de teancul de documente sau formularele nesfarsite. Un proces simplu si complet digital, care dureaza doar cateva minute. Pastreaza-ti rabdarea pentru lucruri mult mai importante cum ar fi coada de la premiera filmului de care vorbeste toata lumea.

Daca nici una din variantele de mai sus nu este pe placul tau nu sa stii ca putem sa-ti personalizam tipul de finantare, in functie de nevoile si cerintele tale. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si impreuna vom gasi cea mai buna solutie pentru tine.

BORA MOTO - POWERED BY MOTUL

Singurul servici moto unde ai parte si de servicii profesionale de detailing.

Daca te programezi online vei putea beneficia de ofertele disponibile din perioada respectiva.