Image Alt

Racing Academy

Powered by motul

Pasiune, Profesionalis si Performata

Racing Academy este un club sportiv de motociclism ale cărui ambiții depășesc sfera rezultatelor propriu-zise în competiții.
Vrem să promovăm sportul moto în România, să ajutăm copiii și tinerii care vor să meargă pe acest drum și să creștem nivelul general al competițiilor moto de la noi din țară.

FONDATOR - Professional rider

Zaharescu Andrei Bogdan

Professional rider

Catalin Cazacu

Professional rider

Radu Ene

Crew Chief / Engineer

Ionut pARLOAGA

Professional rider

Andrei Petcu

Professional rider

Paul Parloaga

Professional rider

Cosmin Costescu

Photographer

Mosloc Andrei

CE VREM

Pe termen scurt, vrem să participăm la competiții de nivel național și regional și să evoluăm cât mai bine și mai în siguranță în motociclismul viteză. Asta înseamnă antrenamente făcute corect, urmarea unui plan de pregătire cât mai complet și exerciții constante de voință. Căci, pentru a a-ți atinge potențialul în competiții, trebuie să-ți antrenezi fizicul, psihicul și capacitatea de control a motocicletei. Pentru antrenamentul fizic vom apela la Marc Sandu, personal trainer cu experiență în antrenamente funcționale, pe partea psihică ne vom motiva reciproc și ne vom baza și pe experiența deloc neglijabilă pe care am acumulat-o în motociclism, iar pentru controlul motocicletei vom folosi o rețetă consacrată în școlile care produc campioni mondiali: antrenamentul pe motociclete mici (pit bikes), în spații restrânse.

Pe termen lung, orizonturile noastre sunt mult mai largi. Vrem să devenim o pepinieră de sportivi moto (în special pe ramura de motociclism-viteză), să descoperim tinere talente pe care să le propulsăm cât mai departe. În acest scop, vom oferi încă din acest an un program de antrenamente pentru copii de diferite vârste (noi le spunem antrenamente, dar pentru ei va fi o joacă teribil de distractivă), pe motociclete mici (pocket bikes, pit bikes), la viteze mici. Astfel, tinerii doritori vor putea evolua în siguranță, aplicând aceeași rețetă care a produs ultimele două-trei generații de campioni mondiali. Dar aceste antrenamente nu vor fi limitate la cei mici. Orice rider amator va putea să se distreze și să învețe să controleze mai bine motocicleta în același timp, la prețuri modice și fără a avea nevoie de întreaga logistică foarte complexă pe care o presupune participarea la competiții sau la track-days.
Următorul pas va fi să facem parteneriate cu școli de peste hotare (în special din Spania și din Italia), pentru a-i ajuta pe tinerii rideri care au evoluat alături de noi să-și continue drumul în competiții de nivel cât mai înalt.

YOUTUBE CHANNEL

RACING ACADEMY ROMANIA

BO/RA MOTO

BO/RA MOTO este o subdivizie din cadrul MotoSUPORT.ro care a luat nastere datorita pasiunii pentru motociclete si tot ce inseamna intretinere, mentenanta si detailing.

CONTACT

Luni-Vineri: 9:00 - 17:00; Sambata: 10:00 - 14:00
Str. Somesului Nr.5, Cluj-Napoca, Romania
0784 226 424
contact@boramoto.ro