BORA MOTO - Powered by MOTUL romania

DAUNE ASIGURARI

REPARATII MOTOCICLETE
ACCIDENTE RUTIERE

Indiferent ca este vorba de CASCO sau RCA, la BORA MOTO efectuam reparatii motociclete cu daune rezultate in urma accidentelor rutiere.

Vino la noi si pe langa partea de reparatie ne vom ocupa noi de tot ce inseamna devize estimative, note de constatare, procese verbale, comunicare cu compania de asigurari si diferitele proceduri standard care trebuie urmarite.

Mai mult de atat te vom ajuta cu sfaturi si informatii utile, astfel incat totul sa decurga cat mai repede, ca tu sa te poti bucura din nou de motocicleta ta.

PARTENERIATE CU TOATE BRAND-URILE 

Pentru a putea efectua reparatii indiferent de marca motocicletei, am semnat parteneriate cu dealeri si importatori oficiali din Romania pentru fiecare brand in parte. Astfel avem acces direct la piesele originale necesare si binenteles la pretul indicat de producator.

De asemenea am inchiat contracte de distributie si vanzare, cu cele mai mari companii din Romania, Italia, Germania, Austria, Spania si Anglia, care in depozitele detinute au stocuri impresionante de piese originale si aftermarket, accesorii, consumabile si scule speciale necesare.

0784 22 64 24

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne sunati sau sa faceti o programare online.

galerie daune rca/casco

SERVICE MOTO,
PROFESSIONAL DETAILING
& SHOP

echipa de profesionisti

Profesionalismul, seriozitatea si abordarea corecta a clientului sunt cele 3 lucruri esentiale dupa care ne ghidam.

service multimarca

Serviciile noastre se adreseaza tuturor brand-urilor moto, indiferent de model sau an de fabricatie.

Pret corect

Avand partenriate directe, preturile practicate pentru produse, sunt cele impuse de producatori.

DESPRE
NOI

Cand iti doresti ca motocicleta ta sa fie intr-o stare excelenta de functionare, pe langa scule si fel si fel de unelte speciale ai nevoie de cunostinte si abilitati pe care sa te poti baza

Tehnicienii nostri au pregatirea si uneltele necesare si sunt dedicati intretinerii si servisarii motocicletei tale, astfel incat sa te poti bucura la maxim de “bijuteria” ta.

Suntem pasionati de motociclete si stim ca iesirea la drum este prioritatea ta!

Serviciile
noastre

La BORA MOTO, pe langa serviciile de DETAILING Profesional, oferim si o varietate de servicii si reparatii, inclusiv revizii complete, montaje pentru diverse accesorii si alarme precum si reparatii motociclete avariate in diferite accidente rutiere si care beneficiaza de asigurare CASCO si RCA.

Suntem atat de increzatori in abilitatile noastre, incat oferim garantie pentru toate operatiunile pe care le efectuam. Suna-ne sau treci pe la noi chiar astazi in centru orasului Cluj-Napoca.

BORA MOTO - POWERED BY MOTUL

Singurul servici moto unde ai parte si de servicii profesionale de detailing.

Daca te programezi online vei putea beneficia de ofertele disponibile din perioada respectiva.