BORA MOTO - Powered by MOTUL romania

MONTAJ ALARME PANDORA

DEALER SI SERVICE
AUTORIZAT PANDORA

Sistemul de securitate Pandora ofera solutia de securitate absoluta, completata de o serie de functii avansate. Numeroase caracteristici de siguranta care monitorizeaza starea unei motociclete impiedica furtul acesteia intr-o mare varietate de situatii, chiar si in cazul furtului cheii originale sau incercarii de mutare.

Experimentati parcearea in orice loc, monitorizati chiar si cea mai mica miscare datorita senzorilor de soc si bucurati-va de confortul unui starter cu setari avansate.

Cu Pandora puteti urmari motocicleta cu o singura atingere a degetului, datorita aplicatiei mobile conectate in siguranta la toate sistemele. Uitati de telecomenzi incomode, combinati-le cu confortul si bucurati-va de un nou nivel de securitate si usurinta in utilizare.

PANDORA MOTO – CLUJ

Suntem singurul magazin si service moto autorizat pentru comercializarea si montarea sistemelor de alarma PANDORA in Cluj-Napoca.
0784 22 64 24

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne sunati sau sa faceti o programare online.

SERVICE MOTO,
PROFESSIONAL DETAILING
& SHOP

echipa de profesionisti

Profesionalismul, seriozitatea si abordarea corecta a clientului sunt cele 3 lucruri esentiale dupa care ne ghidam.

service multimarca

Serviciile noastre se adreseaza tuturor brand-urilor moto, indiferent de model sau an de fabricatie.

Pret corect

Avand partenriate directe, preturile practicate pentru produse, sunt cele impuse de producatori.

DESPRE
NOI

Cand iti doresti ca motocicleta ta sa fie intr-o stare excelenta de functionare, pe langa scule si fel si fel de unelte speciale ai nevoie de cunostinte si abilitati pe care sa te poti baza

Tehnicienii nostri au pregatirea si uneltele necesare si sunt dedicati intretinerii si servisarii motocicletei tale, astfel incat sa te poti bucura la maxim de “bijuteria” ta.

Suntem pasionati de motociclete si stim ca iesirea la drum este prioritatea ta!

Serviciile
noastre

La BORA MOTO, pe langa serviciile de DETAILING Profesional, oferim si o varietate de servicii si reparatii, inclusiv revizii complete, montaje pentru diverse accesorii si alarme precum si reparatii motociclete avariate in diferite accidente rutiere si care beneficiaza de asigurare CASCO si RCA.

Suntem atat de increzatori in abilitatile noastre, incat oferim garantie pentru toate operatiunile pe care le efectuam. Suna-ne sau treci pe la noi chiar astazi in centru orasului Cluj-Napoca.

BORA MOTO - POWERED BY MOTUL

Singurul servici moto unde ai parte si de servicii profesionale de detailing.

Daca te programezi online vei putea beneficia de ofertele disponibile din perioada respectiva.