BORA MOTO - Powered by MOTUL romania

REPARATII

DIVERSE
REPARATII MOTO

Lista cu reparatiile pe care le efectuam este una foarte lunga, insa intradevar sunt anumite interventii pe care va vom recomanda sa le faceti la diferiti parteneri cu care colaboram si in care avem incredere totala.

Pentru a descoperi exact care sunt reparatiile pe care le efectuam, trebuie doar sa ne contactezi sau sa ne faci o vizita. Doar dupa ce ne vom cunoaste personal iti vei putea da seama de posibilitatile pe care ti le oferim.

0784 22 64 24

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne sunati sau sa faceti o programare online.

TE AJUTAM INDIFERENT UNDE ESTI !

Pentru ca suntem diferiti si extrem de pasionati de acest domeniu, serviciile noastre se adreseaza tuturor motociclistilor din toata tara si nu numai. Asadar daca nu esti din Cluj si nu stii in ce service sa-ti duci motocicleta, ne poti suna si te vom indruma catre cel mai apropiat service moto partener sau in care avem incredere.

De asemenea, daca esti clientul nostru, oriunde te-ai afla si ai o problema, iti vom oferi tot suportul necesar pentru a te ajuta.

SERVICE MOTO,
PROFESSIONAL DETAILING
& SHOP

echipa de profesionisti

Profesionalismul, seriozitatea si abordarea corecta a clientului sunt cele 3 lucruri esentiale dupa care ne ghidam.

service multimarca

Serviciile noastre se adreseaza tuturor brand-urilor moto, indiferent de model sau an de fabricatie.

Pret corect

Avand partenriate directe, preturile practicate pentru produse, sunt cele impuse de producatori.

DESPRE
NOI

Cand iti doresti ca motocicleta ta sa fie intr-o stare excelenta de functionare, pe langa scule si fel si fel de unelte speciale ai nevoie de cunostinte si abilitati pe care sa te poti baza

Tehnicienii nostri au pregatirea si uneltele necesare si sunt dedicati intretinerii si servisarii motocicletei tale, astfel incat sa te poti bucura la maxim de “bijuteria” ta.

Suntem pasionati de motociclete si stim ca iesirea la drum este prioritatea ta!

Serviciile
noastre

La BORA MOTO, pe langa serviciile de DETAILING Profesional, oferim si o varietate de servicii si reparatii, inclusiv revizii complete, montaje pentru diverse accesorii si alarme precum si reparatii motociclete avariate in diferite accidente rutiere si care beneficiaza de asigurare CASCO si RCA.

Suntem atat de increzatori in abilitatile noastre, incat oferim garantie pentru toate operatiunile pe care le efectuam. Suna-ne sau treci pe la noi chiar astazi in centru orasului Cluj-Napoca.

BORA MOTO - POWERED BY MOTUL

Singurul servici moto unde ai parte si de servicii profesionale de detailing.

Daca te programezi online vei putea beneficia de ofertele disponibile din perioada respectiva.